Solmukohdista sujuvaan liikenteeseen

Loppuun saakka mietityt liikenneratkaisut ovat toimivan yhteiskunnan edellytys. Avaamme liikenteen solmukohtia ja huolehdimme, että suunnittelu ja rakennushankkeet toteutetaan ihmisten ehdoilla, turvallisesti ja kestävästi.

Yhtenä Pohjois-Euroopan suurimmista infrarakentajista tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut aina tie-, katu- ja rataverkoston rakentamisesta teiden ylläpitoon sekä infrarakentamisen erikoisurakointiin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Baltian maissa.

Kasvavat liikennevirrat edellyttävät vaativia infraratkaisuja ja toteutuksia

Uskomme, että ainoa kasvusuunta ei ole vain ylöspäin. Olemme mukana laajentamassa kaupunkeja sinne, missä tilaa on – myös maan alle.

Hallitsemme suuret projektit ja haastavat kaupunkiolosuhteet. Vahva projektinjohto-osaamisemme yhdistettynä kattavaan alueelliseen verkostoomme sekä erikoisurakointiimme tekee meistä lyömättömän yhteistyökumppanin.

Tarjoamme runsaasti erilaisia erikoisurakoinnin palveluita. Erikoisurakointimme liittyy mm. maanalaisten tilojen rakentamiseen, vaativiin pohjarakennuskohteisiin sekä perustusten vahvistamiseen.