Miten sinä haluaisit asua?

Mielestämme koti ei mahdu lokeroon. Haluamme tehdä asuntoja, joissa suomalaiset viihtyvät ja jotka vastaavat asumisen moninaisiin tarpeisiin. Sinun avullasi me tiedämme, mihin meidän kannattaa satsata.

Kyselyyn vastaaminen on sinulle toivottavasti mukava retki omiin asumiseen liittyviin toiveisiin ja ajatuksiin. Vikkelä vastaa muutamassa minuutissa, viipyilevä saattaa viihtyä kysymysten parissa pitempäänkin.

Teemaosio vaihtuu muutaman kerran vuodessa. Ensimmäisenä vuorossa oli asuntojen pohjaratkaisut. Toisessa teemaosiossa kysyimme pihoihin ja yhteisiin tiloihin liittyvistä asioista. Nyt käynnissä oleva teema käsittelee sisustusratkaisuja ja materiaalivalintoja, mitä sinulle merkitsee persoonallinen koti? Tervetuloa vastaamaan! Ilmoitamme teeman vaihtumisesta tällä sivulla ja Facebookissa: facebook.com/lemminkainenasunnot

Tästä pääset Kotikyselyyn  (Teema 3/4: Uniikki koti)

Kolmannen teemaosion vastaajien kesken arvomme neljä Balmuirin kylpypyyhesettiä, 2 kpl / palkinto. 

Asuntojen pohjaratkaisut

Kotikyselyn ykkösosiossa kysyimme mielipiteitä asuntojen pohjaratkaisuihin liittyen. Mikä pohja oli suosituin, onko oma sauna tärkeä? Pitäisikö keittiön olla erillinen tai eteisessä runsaasti tilaa, entä minkälainen parveke on useimpien mieleen? Lue artikkeleita -sivultamme kyselyn tuloksista!

Yhteiset tilat ja piha-alueet

Toisena teemana Kotikyselyssä oli yhteiset tilat ja piha-alueet. Tulisiko taloyhtiössä olla sauna? Entäpä kuntosali, askarteluhuone, tai vaikka nettikaupan noutopiste? Tuloksista voit lukea artikkeita -sivultamme, käy myös vastaamassa Kotikyselyn uuteen teemaan persoonallisista kodeista.

Missä sinä haluaisit asua?

Tutustu asuntovalikoimaamme asuntohaun avulla

Jäikö kysyttävää?

Löysitkö näiltä sivuilta etsimäsi? Mistä muista aiheista haluaisit ehkä lukea? Kerro kehitysideasi ja palautteet asuntosivuston sisällöstä editoreille:

katariina.lehtinen@lemminkainen.com

sini.lindell@lemminkainen.com

Tietosuojaseloste ja kilpailun säännöt

Lemminkäinen Talo Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste.

Arvonnan järjestää Lemminkäinen Talo Oy. Arvontaan voivat osallistua kaikki Kotikyselyn kolmanteen teemaosioon vastanneet henkilöt, jotka ovat tehneet kyselyn valmiiksi ja ilmoittaneet itsensä mukaan arvontaan ilmoittamalla yhteystietonsa Lemminkäinen Talo Oy:lle Kotikyselyn lopussa tätä varten tarkoitetussa kohdassa.

Arvonnan palkintona on neljä Balmuirin kylpypyyhesettiä (2 pyyhettä per palkinto). Yhden kylpypyyhesetin arvo on noin 65 euroa.  

Voittajat arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden joukosta sen jälkeen, kun Kotikyselyn kolmannen teemaosion vastausaika päättyy. Lemminkäinen Talo Oy sulkee Kotikyselyn harkintansa mukaisena ajankohtana kun kyselyyn on saatu riittävä määrä vastauksia, kuitenkin viimeistään 31.12.2017 mennessä. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajan kanssa ei muuta sovita, palkinto toimitetaan arvonnassa voittaneelle henkilölle postipakettina Suomen alueella. Mikäli voittajan osoite on ulkomailla, ei Lemminkäinen Talo Oy:llä ole velvollisuutta palkinnon toimittamiseen. Tarkemmat säännöt löydät täältä.