Kotikysely on päättynyt, kiitos vastauksista!

Mielestämme koti ei mahdu lokeroon. Haluamme tehdä asuntoja, joissa suomalaiset viihtyvät ja jotka vastaavat asumisen moninaisiin tarpeisiin. Siksi kyselimme lähes vuoden ajan suomalaisten ajatuksia asumiseen ja asunnon ostoon liittyen, neljän eri teeman ympäriltä.

Kyselyn neljäs ja viimeinen osio, Kohti kotia, on nyt sulkeutunut. Lämpimät kiitokset kaikille vastaajille arvokkaista ajatuksistanne! Tuloksia kerromme tällä sivulla ja Facebookissa heti, kun aineisto on käyty läpi.

Teema 1: Asuntojen pohjaratkaisut

Kotikyselyn ykkösosiossa kysyimme mielipiteitä asuntojen pohjaratkaisuihin liittyen. Mikä pohja oli suosituin, onko oma sauna tärkeä? Pitäisikö keittiön olla erillinen tai eteisessä runsaasti tilaa, entä minkälainen parveke on useimpien mieleen? Lue artikkeleita -sivultamme kyselyn tuloksista!

Teema 2: Yhteiset tilat ja piha-alueet

Toisena teemana Kotikyselyssä oli yhteiset tilat ja piha-alueet. Tulisiko taloyhtiössä olla sauna? Entäpä kuntosali, askarteluhuone, tai vaikka nettikaupan noutopiste? Tuloksista voit lukea artikkeleita -sivultamme. 

Teema 3: Sisustusratkaisut ja materiaalivalinnat

Seuraavaksi pureuduimme monia kiinnostavaan aiheeseen: uuden kodin pintamateriaalivaihtoehtoihin. Vastauksista kävi ilmi, että valtaosalle sisustuksen räätälöinti on tärkeää. Lue lisää artikkelista.

Missä sinä haluaisit asua?

Tutustu asuntovalikoimaamme asuntohaun avulla

Jäikö kysyttävää?

Löysitkö näiltä sivuilta etsimäsi? Mistä muista aiheista haluaisit ehkä lukea? Kerro kehitysideasi ja palautteet asuntosivuston sisällöstä editoreille:

katariina.lehtinen@lemminkainen.com

sini.lindell@lemminkainen.com

Tietosuojaseloste ja kilpailun säännöt

Lemminkäinen Talo Oy:n asiakasrekisterin tietosuojaseloste.

Arvonnan järjestää Lemminkäinen Talo Oy. Arvontaan voivat osallistua kaikki Kotikyselyn neljänteen teemaosioon vastanneet henkilöt, jotka ovat tehneet kyselyn valmiiksi ja ilmoittaneet itsensä mukaan arvontaan ilmoittamalla yhteystietonsa Lemminkäinen Talo Oy:lle Kotikyselyn lopussa tätä varten tarkoitetussa kohdassa.

Voittajat arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden joukosta sen jälkeen, kun Kotikyselyn neljännen teemaosion vastausaika on päättynyt. Lemminkäinen Talo Oy on sulkenut Kotikyselyn 5.1.2018. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajan kanssa ei muuta sovita, palkinto toimitetaan arvonnassa voittaneelle henkilölle postipakettina Suomen alueella. Mikäli voittajan osoite on ulkomailla, ei Lemminkäinen Talo Oy:llä ole velvollisuutta palkinnon toimittamiseen. Tarkemmat säännöt löydät täältä.