Miten sinä haluaisit asua?

Mielestämme koti ei mahdu lokeroon. Haluamme tehdä asuntoja, joissa suomalaiset viihtyvät ja jotka vastaavat asumisen moninaisiin tarpeisiin. Sinun avullasi me tiedämme, mihin meidän kannattaa satsata.

Kyselyyn vastaaminen on sinulle toivottavasti mukava retki omiin asumiseen liittyviin toiveisiin ja ajatuksiin. Vikkelä vastaa muutamassa minuutissa, viipyilevä saattaa viihtyä kysymysten parissa pitempäänkin.

Teemaosio vaihtuu muutaman kerran vuodessa. Ensimmäisenä vuorossa oli asuntojen pohjaratkaisut. Nyt voit vastata toiseen teemaosioon, jossa kysytään pihoihin ja yhteisiin tiloihin liittyvistä asioista. Tervetuloa vastaamaan! Ilmoitamme taas teeman vaihtumisesta tällä sivulla ja Facebookissa: facebook.com/lemminkainenasunnot

Tästä pääset Kotikyselyyn  (Teema 2/4: Yhteistilat)

Toisen teemaosion vastaajien kesken arvomme kolme 200 € arvoista lahjakorttia puutarhamyymälään. 

Asuntojen pohjaratkaisut

Kotikyselyn ykkösosiossa kysyimme mielipiteitä asuntojen pohjaratkaisuihin liittyen. Mikä pohja oli suosituin, onko oma sauna tärkeä? Pitäisikö keittiön olla erillinen tai eteisessä runsaasti tilaa, entä minkälainen parveke on useimpien mieleen? Lue artikkeleita -sivultamme kyselyn tuloksista!

Missä sinä haluaisit asua?

Tutustu asuntovalikoimaamme asuntohaun avulla

Jäikö kysyttävää?

Löysitkö näiltä sivuilta etsimäsi? Mistä muista aiheista haluaisit ehkä lukea? Kerro kehitysideasi ja palautteet asuntosivuston sisällöstä editoreille:

katariina.lehtinen@lemminkainen.com

sini.lindell@lemminkainen.com