Vaasan Teatterikortteli

TeatterikortteliVaasa

Pitkäkadulle Vaasan kaupunginteatterin viereen rakennetaan uusi asuntokortteli. Kaikki keskustan monipuoliset palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. 


Keskustakoti Teatterikorttelissa

Vaasan kaupunginteatterin viereen rakennetaan uusi asuinkortteli, Teatterikortteli. Uudet rakennukset antavat alueelle piristysruiskeen kaupunkiin sopivalla arkkitehtuurilla.

Teatterikortteli on keskustassa. Monipuoliset keskustan palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Vaasan Pitkäkadulta löytyy sopivassa suhteessa historiaa ja uusia rakennuksia. 

Kuntoilijan tai kulttuurinnälkäisen ei tarvitse lähteä kotikadultaan, jolta löytyvät mm. teatteri, kuntosali ja elokuvateatteri. Pitkäkadun ja Vaasanpuistikon kulmauksesta avautuu torinäkymä, ja keskustan monipuoliset ostomahdollisuudet ruokakaupoista erikoisliikkeisiin ja ravintoloihin. Vaasalainen usein haaveilee torilla asumisesta, Teatterikortteli on kyllä aika lähellä sitä.

Asunnonostaja voi valita aitiopaikkansa torin suuntaan tai kahvitella palokujan puoleisen pihatalojen parvekkeelle ihastellen kotipihansa vihantaa monipuolisuutta.

Teatterikorttelin Julia ja Romeo

Asunto Oy Vaasan Julia on muuttovalmis. Julia on ensimmäinen vaihe uudesta kokonaisuudesta, joka myöhemmin tulee täydentymään Asunto Oy Vaasan Romeo -nimisellä kolmen talon yhtiöllä. 

Asuntoja myy

Tiina Manninen
Asuntomyyjä
tiina.manninen@lemminkainen.com
02071 58305

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Asuntoja myy

Jaana Dahl
Asuntomyyjä
jaana.dahl@lemminkainen.com
02071 50790

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt