Vaasan Klemettilä

klemettilävaasa

Uusi Klemettilän asuinalue kohoaa Vaasassa maasillan ja entisen Milkan meijerin väliselle alueelle. 4-9-kerroksiset asuinrakennukset nousevat Myllykadun, Sepänkyläntien, Olympiakadun ja Konepajakadun ympäröiville tonteille. Muuttovalmiin Asunto Oy Vaasan Picnicin naapuriin on tulossa nyt ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Vaasan Pikkukokki.


Klemettilä

Uusi Klemettilän asuinalue kohoaa Vaasassa maasillan ja entisen Milkan meijerin väliselle alueelle. 4-9-kerroksiset asuinrakennukset nousevat Myllykadun, Sepänkyläntien, Olympiakadun ja Konepajakadun ympäröiville tonteille.

Näistä uusista kodeista on alle kilometri ydinkeskustaan. Sinulle, joka haluat kotisi sijaitsevan kuntosalien, kauppojen, kulttuuri- ja iltamenojen läheisyydessä, on tämä sijainti erinomainen vaihtoehto asuntokuumeeseen. Oppilaitoksiin ja yliopistoon pyöräilet hetkessä. Matkakeskus linja-auto- ja junayhteyksineen on myös kävelymatkan päässä.

Suunnitteilla oleva tapahtumakeskus Wasa Station vastapäätä sijaitsevan entisen linja-autoaseman tontilla tulee tuomaan alueelle nostetta mm. urheilun, musiikin, kulttuurin ja ostosten muodossa, sekä arvoa asunnollesi.

Ensimmäisenä korttelin taloista on valmistunut Asunto Oy Vaasan Picnic osoitteessa Konepajakatu 10. Koteja on kaikissa kokoluokissa aina huikealla näköalalla 9 kerroksen korkeudessa. Parvekenäkymiä aamu- ja iltavirkulle.

Korttelin sisäpihan monipuolisuus ja vehreys saa sinut unohtamaan, että asut keskustan äärellä, kun autotkin ovat piilossa maan alla.

Hyvän arjen reseptejä Pikkukokilta Picnicille

Klemettilässä kaikki arjen palvelut ovat ulottuvillasi, torillekin kävelet alle kymmenessä minuutissa. Täällä pääset omistusasuntoon kiinni kohtuullisella myyntihinnalla. Laadukas talo tarjoaa huoletonta arkea. Nämä kodit sopivat aktiivista elämää viettävälle sinkulle tai perheelle! Pikkukokki on myös sijoituskohteena järkevä valinta, sillä näin läheltä keskustaa on vaikeaa löytää uudiskohteita kohtuullisella hinnalla. 

Asuntoja myy

Tiina Manninen
Asuntomyyjä
tiina.manninen@lemminkainen.com
02071 58305

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Asuntoja myy

Jaana Dahl
Asuntomyyjä
jaana.dahl@lemminkainen.com
02071 50790

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt