Vaasan Flickis

KeskustaVaasa

Kirkkopuistikolle eli kotoisasti espan varteen kohoaa vanhan tyttökoulun eli Flickiksen ja Wasa Teaterin naapuriin kolme tyylikästä kerrostaloa. 


Tee kotisi Vaasan sydämeen

Flickis-lempinimellä kulkevan entisen ruotsinkielisen tyttökoulun naapuriin, vain parin korttelin matkan päähän niin meren rannasta kuin Kauppatorista nousee uusi arvokortteli. Alueelle valmistuu uudistuotantoa ani harvoin, joten tämän tilaisuuden ei kannata antaa lipua ohi! 

Lyyran, Priimuksen ja Laudaturin taloyhtiökokonaisuus valikoitui arkkitehtuurikilpailun voittajaksi, ja se huokuu rannikkokaupungin tunnelmaa vaaleilla sävyillään ja puuyksityiskohdillaan. Luonto on läsnä myös pihamiljöössä: asukkaiden parkkipaikat sijoitetaan maan alle, jotta vehreälle sisäpihalle leikkialueineen jäisi paremmin tilaa. 

Kaupoista kouluihin ja saaristomaisemiin - kaikki kodin äärellä

Kodin keskeisen sijainnin edut ovat tarjottimella edessäsi päivittäin: voit melkein tuntea merituulen poskillasi ulos astuessasi, eikä kauppatorillekaan ole matkaa kuin muutama kortteli. Peruskoulu on kadun ylityksen päässä, ja arvostettu Åbo Akademi komeilee melkein naapurissasi. Rantareitti ravintoloineen kutsuu kävelylle kauniina kesäiltoina, ja lähellä sijaitseva kulttuurikeskus Ritz konsertteineen sekä keskustan teatterit toivottavat sinut tervetulleeksi, kun tahdot iltoihisi kulttuurielämyksiä. 

Lyyra, Priimus ja Laudatur - asumisen parhaat arvosanat

Asunto Oy Vaasan Lyyra on jo rakenteilla, ja ennakkomarkkinoinnissa oleva Priimus arvomiljöön uusin tulokas. Viimeisenä tähän koulukortteliin on suunnitteilla 4-kerroksinen Laudatur, joka käsittää kaksi kerrostaloa. Ennakkotietoa saat asuntomyynnistä.

Asuntoja myy

Tiina Manninen
Asuntomyyjä
tiina.manninen@lemminkainen.com
02071 58305

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Asuntoja myy

Jaana Dahl
Asuntomyyjä
jaana.dahl@lemminkainen.com
02071 50790

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt