Turun Telakkaranta

TelakkarantaTurku

Telakkaranta Aurajoen suulla tarjoaa uniikkia asumista osana todellista kulttuurimaisemaa. Nämä tyylikkäät kodit sijaitsevat aivan keskustan kupeessa. 


Telakkaranta Turun Linnan maisemissa

Telakkaranta Aurajoen suulla tarjoaa uniikkia asumista osana todellista kulttuurimaisemaa. Nämä tyylikkäät kodit sijaitsevat aivan keskustan kupeessa. Telakkarannan arkkitehtuuri kunnioittaa rouhealla otteellaan alueen merellistä historiaa, suora yhteys Airistolle on yksi alueen ainutlaatuisia valtteja. Sisääntulo Telakkarannan alueelle tapahtuu jännittävällä tavalla Unioninkadun kautta. Rauhallinen Aurajokiranta korostaa alueen uniikkia tunnelmaa etäällä vilkkaasti liikennöidystä Stålarminkadusta, aivan vastapäätä Suomen Joutsenta.

Sijainti, jossa kaikki on mahdollista; kävelymatkan päässä Turun kulttuuririennoista ja keskustaelämästä sekä tietysti kaikista palveluista. Korppolaismäen rantakalliolla seisovan kotitalosi vieressä aukeavat rantabulevardin pyöräily- ja kävelymahdollisuudet, virkistävät puistoalueet ja Turun kaikki palvelut. On onni saada asua kodissa, joka on niin lähellä kaikkea ja samalla rauhassa maailman melskeeltä.

Sataman Loisteessa kaupunki kohtaa meren

Asunto Oy Turun Sataman Tähdessä on vielä muutamia urbaaneja koteja jäljellä. Rinnalleen se saa nyt ennakkomarkkinoinnissa olevan Asunto Oy Turun Sataman Loisteen, jossa uusi kotisi rantabulevardin vieressä on nimensä veroinen turvasatama loisteliaissa maisemissa. Arkkitehti Vesa Arosuon tavoitteena on ollut luoda tiloja, jotka sopivat parhaalla mahdollisella tavalla jokimiljööseen. Myös piha-alueelta on esteetön näkymä joelle sekä pienvenesatamaan.

 

Asuntoja myy

Arto Ruohola
Myyntineuvottelija
arto.ruohola@lemminkainen.com
02071 58888

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt