Tampereen Santalahti

Santalahtitampere

Tampereen Santalahden alueelle, Näsijärven rannan tuntumaan, on suunnitteilla uusi asuinalue.


Oletko valmis katsomaan tulevaisuuteen?

Useimmat näkevät Santalahdessa kulkiessaan vain jättömaata täynnä ränsistyneitä rakennuksia ja kivikasoja. Keskuudessamme on kuitenkin ihmisiä, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuteen. He näkevät uuden asuinalueen, jossa on potentiaalia tulla Tampereen suosituimmaksi.

Maailmantähdet esiintyvät takapihalla

Tulevaisuuden santalahtelaiset asuvat aivan Tampereen uuden tapahtumapuiston vieressä. Puistossa voidaan hyvinkin nähdä kansainvälisiä tähtiä, sillä siellä on tilaa jopa 35 000 kävijän tapahtumille. Kesällä upea laguuniranta kutsuu nauttimaan auringosta, ja venesatamasta pääsee Näsijärvelle. Talvella järven jää muuttuu suosituksi retkiluisteluradaksi. Santalahden puisto valmistuu 2019, ja myöhemmin sinne lisätään vielä skeittiramppi hurjapäiden iloksi.

Ratikka tuo lähes kotiovelle

Tulevaisuudessa ratikka tuo santalahtelaiset melkein kotiovelle. Keskustan Pyynikintorin ja Lentävänniemen välille tuleva raitiovaunulinja valmistuu kaupungin suunnitelmien mukaan 2024. Matka keskustaan taittuu helposti pyörällä tai kävellenkin, mutta ratikalla keskustaan pääsee hujauksessa. Aina sinne ei kuitenkaan tarvitse läheä: lähempääkin löytyy kauppoja, terveysasema, palloiluhalli ja kuntosali!

Millaiseen seikkailuun lähdet tänään?

Santalahtelaiset asuvat lähellä mitä moninaisimpia elämyksiä. Vieraat on mukava viedä kokemaan tampereen tunnelmaa Pispalan tunnelmalliseen miljööseen. Siellä voi käydä syömässä legendaarisessa Pulterissa, unohtua Pyynikin luonnonsuojelualueen maisemiin sekä ottaa löylyt Rajaportin yleisessä saunassa, jolla on yli satavuotinen historia. Lasten suosikki taitaa kuitenkin olla Särkänniemi, jonka hurjissa laitteissa, tapahtumissa ja näyttelyissä riittää tekemistä myös aikuisille!

Ilmottaudu ennakkokiinnostuneiden rekisteriimme ja saat tietoa rakentamisen aikatauluista ja asunnoista, heti ensimmäisten joukossa, maarit.kelloniemi@lemminkainen.com tai asuntomyynti.tampere@lemminkainen.com.

Kartta

Kurkista tuleviin koteihin

Jos näet tulevaisuutesi korkeatasoisessa kodissa, jossa on upeat maisemat, olet tullut oikeaan paikkaan. Meidän viisi kohdettamme Santalahdessa rakentuvat vanhan tulitikkutehtaan läheisyyteen. Valikoimassa on erityisesti isoja asuntoja, joissa voi valita monipuolisista pohjaratkaisuista itselleen sopivimman. Oman kodin suunnitteluun voi myös vaikuttaa, jos ottaa yhteyttä ajoissa!

Näissä kodeissa tulevaisuus näyttää valoisalta

Tulevat santalahtelaiset asuvat hienoissa maisemissa. Toisella puolen Pispalan rinne
monine vivahteineen tarjoaa upean maiseman, toisella puolen avautuu laaja näköala
Näsijärvelle ja rantapuistoon. Kun ympäristö on näin kaunis, siitä haluaa nauttia niin paljon, kuin mahdollista. Siksi Santalahden koteihin tulee suuria ikkunoita ja viihtyisiä parvekkeita.

Modernia talotekniikkaa ja virtaviivaisia laitteita

Santalahden kodeissa moderni tekniikka tuo elämään sujuvuutta ja kodikkuutta. Kodit
lämpiävät vesikiertoisella lattialämmityksellä, mikä antaa sisustamiseen lisää
mahdollisuuksia, kun pattereita ei tarvita seinillä. Keittiöaskareissa apuna ovat virtaviivaiset kodinkoneet. Uudenaikainen talotekniikka säästää myös energiaa.