Soppeensydän Ylöjärven Soppeenmäessä

SoppeensydänSoppeenmäki

Ylöjärven kaupunkikeskus Soppeenmäki täydentyy lähivuosina, kun alueelle rakennetaan Soppeensydän. Soppeensydämestä tulee uusi, lähes 500 asukkaan asuinkortteli.


Löydä koti Ylöjärven sydämestä

Ylöjärven kaupunkikeskus Soppeenmäki täydentyy lähivuosina, kun alueelle rakennetaan Soppeensydän. Soppeensydämestä tulee uusi, lähes 500 asukkaan asuinkortteli.

Ensimmäisenä alueelle on valmistunut Emminkammari, joka on kauniisti polveileva taloyhtiö. Nimensä Emminkammari ammentaa legendaarisesta Tankki Täyteen tv-sarjasta, jota kuvattiin tällä paikalla. Nyt alueelle rakennetaan tyylikäs asuinkortteli, joka sijaitsee lähellä palveluita, luontoa ja hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Ylöjärvi tunnetaan monipuolisesta kulttuuritarjonnastaan ja tapahtumia järjestetään ympäri vuoden kaiken ikäisille ja moneen makuun: kesäteatteria, taidenäyttelyitä ja musiikkitapahtumia. Soppeensydän sijoittuu erinomaiselle paikalle lähelle kulttuuri- ja kaupallisia palveluita.

Soppeenmäki tarjoaa palvelut päivittäiseen asiointiin. Lähimmät marketit, pankit ja posti sijaitsevat 300 metrin säteellä. Terveyskeskus ja lääkäriasema ovat noin 400 metrin päässä. Matkaa kauppakeskus Elolle on noin pari kilometriä ja Tampereen keskustan tavoitat autolla 15 minuutissa.

Myös liikuntapaikat ovat lähellä. Juuri uusittu Ylöjärven uimahalli sijaitsee naapurissa. Kesäisin on mukava pakata piknik-kori ja suunnata Räikän puistoon tai Keijärven uimarannalle. Soppeenmäen valaistu kuntorata tarjoaa kuntoilijalle kauniit maastot hiihtoon ja lenkkeilyyn.

Soppeensydämen rakentaminen aloitettiin Emminkammarilla, jossa on 58 asuntoa, sekä liike- ym. tiloja katutasossa. 13-kerroksinen Artturintorni on nyt tulossa jatkona Emminkammarille, Artturintorniin tulee 64 asuntoa. Vileninkulman sekä Ullanraitin rakentaminen on suunniteltu aloitettavaksi myöhemmin.

Alue sijaitsee Soppeenmäessä, joka on yksi maaseutumaisen Ylöjärven keskustoista, joten lähimmät ruokakaupat ja palvelut ovat aivan naapurissa.

Kartta

Taloyhtiöt