Porin Kuninkaanhaka

KuninkaanhakaPori

Tammikuussa 2015 käynnistyi Kuninkaanhaan uuden asuinalueen rakennustyöt. Asunto Oy Porin Ainotar on nyt valmis. Rinnalleen Ainotar saa Asunto Oy Porin Joukahaisen.


Kuninkaanhaassa kaikki on lähellä

Vanhalle uimahallin tontille on nousee uusi asuinalue. Ensimmäisenä tutulle alueelle on valmistunut Asunto Oy Porin Ainotar.

Tämä hyvän elämisen puitteet omaava Ainotar on suunniteltu monipuoliseen asumiseen. Kohde sinulle joka haluat nauttia kerrostalon asumismukavuudesta ilman kivikylätunnelmaa. Kotiovelta pääset mukavasti turvallisille pyörä- ja kävelyreiteille. Palveluina lähietäisyydellä ovat mm. koulut, kaupat, urheilutalo, uusi uimahalli, terveyspalveluja sekä kahviloita. Viihtyisä alue säilyttää viehätysvoimansa vuoden ympäri, Kuninkaanhaassa koet täysillä niin suloisen suven kuin syksyn väriloiston! Uusissa kodeissa sinun ei tarvitse huolehtia lumitöistä tai pienistä pintahuolloista. Vaihda remonttihuolet siis mukavaan vapaa-aikaan ja valitse asunnoista omasi – löydät sopivan vaihtoehdon etsitpä asuntoa yksin, kaksin, pienen perheen tarpeisiin, tai sijoitusasunnoksi.

Kalevalan hengessä

Lemminkäinen jatkaa Porin Ainottaren jälkeen Kalevalan hengessä. Asunto Oy Porin Joukahaisen rakentaminen on käynnissä, ja viimeisenä Kuninkaanhaan alue täydentyy Asunto Oy Porin Kullervolla johon voit tutustua jo nyt ennakkomarkkinointivaiheessa!

Asuntoja myy

Auli Brander
Asuntomyyjä
auli.brander@lemminkainen.com
02071 58352

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Asuntoja myy

Kimmo Haavisto
Aluepäällikkö
kimmo.haavisto@lemminkainen.com
02071 58357

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt