Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä Raappavuoreen rakennetaan?

Rakennamme Raappavuoreen kolme kerrostalokohdetta. Kohteisiin tulee yhteensä 163 uutta asuntoa.

Missä Raappavuori sijaitsee?

Kohteet rakennetaan suojaisaan paikkaan viheralueen viereen Martinlaakson kupeeseen Vantaalle. Myyrmäen keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä, ja Louhelan rautatieasemalle on alle kilometri. Aivan uusien talojen vieressä sijaitsee päiväkoti ja kivenheiton päässä Energia Areena ja Myyrmäen urheilupuisto.

Milloin asunnot valmistuvat?

Asunto Oy Vantaan Loiskekujan rakentaminen on alkanut toukokuussa 2015 ja se valmistuu loppuvuonna 2016. Asunto Oy Vantaan Vihertikan rakentaminen alkoi syksyllä 2015 ja Asunto Oy Vantaan Viherpeippo aloitetaan sen jälkeen. Kokonaisuudessaan Lemminkäisen kohteiden alueella arvioidaan olevan valmiina loppuvuodesta 2017.

Millaisia taloja ja asuntoja alueelle tulee?

Talot ovat 4–6-kerroksisia, ja niihin tulee sekä omistus- että vuokra-asuntoja. Asunto Oy Vantaan Vihertikka koostuu kahdesta 6-kerroksisesta talosta, joihin tulee omistusasuntoja. Asuntojen myynti on alkanut. Asunto Oy Vantaan Loiskekujan asunnot ovat vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Asunto Oy Vantaan Viherpeippo on vielä suunnitteluvaiheessa.

Miten uusien asukkaiden pysäköinti on järjestetty?

Uusien kerrostalojen yhteyteen rakennetaan paikoitusalue. Osa paikoista on katettuja.

Haittaako rakennustyömaa liikennettä?

Työmaasta aiheutuu valitettavasti ajoittaista häiriötä liikenteelle. Teemme parhaamme, jotta aiheutuva häiriö olisi mahdollisimman vähäinen ja lyhytaikainen.

Milloin rakennustöitä tehdään?

Teemme töitä maanantaista perjantaihin klo 7–15.30. Satunnaisesti joudumme jatkamaan töitä arkisin klo 18 saakka ja viikonloppuisin klo 7–15.30.

Millaista häiriötä työmaa voi lähialueella aiheuttaa?

Paalutustöistä, betonikuljetuksista ja betonivaluista aiheutuu ajoittaisia äänihaittoja ja liikenteen pysäytyksiä.

Miten häiriöistä kerrotaan?

Kerromme työmaan ajankohtaisista asioista Raappavuoren Facebook-sivulla noin kerran viikossa.

Mistä saan lisätietoja tulevista asunnoista?

Tutustu Vihertikkaan tarkemmin verkkosivustollamme. Sivuston kautta voit tilata lisätietoa myytävinä olevista asunnoista myös postitse.

Voit kysyä lisätietoja asuntomyynnistämme, puh. 0800 95005 (maksuton) tai sähköpostitse asuntomyynti.helsinki@lemminkainen.com.

Keneltä voin kysyä työmaasta lisää?

Työmaasta lisätietoja antaa rakennuspäällikkö Rami Hietala: rami.hietala@lemminkainen.com.