Lappeenrannan Kesämäki

LappeenrantaKesämäki

Vetovoimainen Kesämäen alue sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kesämäen alueen sijainti on loistava palveluita ja liikkumista arvostavalle.


Vetovoimainen Kesämäen asuinalue

Kesämäki sijaitsee alle kilometrin päässä keskustasta. Leirin alueen palveluina ovat isot marketit, joiden yhteydessä on mm. apteekki, luontaistuotekauppa, suutari, optikkoliike, sekä ruokailu-, kuntoilu- ja ostosmahdollisuuksia. Itä-Suomen koulu sekä Kesämäen päiväkoti sijaitsevat aivan vieressä. Lähellä sijaitsee myös keskusliikenneasema sekä lentoasema, jossa toiminta on vilkastunut ja tarjoaa mahdollisuuden lähteä lomalle aivan läheltä vaikkapa etelän lämpöön. Tämä alue tulee valmistuessaan olemaan värikkäiden talojen sekä vihreiden pihojen viihtyisä kokonaisuus.

Kesämäen alueelle uusia koteja

Syksyllä 2016 valmistuneesta viisikerroksisesta Asunto Oy Lappeenrannan Kielosta löytyy vielä toimivia ja tehokkaita pieniä koteja. 

Rakentaminen on alkanut Asunto Oy Kissakellossa. Tämä talo nauttii aurinkoenergiasta! Astetta ympäristöystävällisempi kerrostalokohde saa katolleen aurinkopaneelit, ja mahdollistaa näin wc- ja kylpyhuonetilojen lattialämmityksen sekä ilmanvaihtokoneen käytön ekologisemmalla tavalla.

Löydä oma kotisi ja tule mukaan kirjoittamaan Kesämäen tarinaa!

Luonto lähellä

Kesämäen vieressä sijaitsevilla Lentokentän ja Maasotakoulun kuntopoluilla voi kesäisin kävellä ja talvisin hiihtää valaistuilla laduilla. Leirin puolelta löytyy Ratsumestarin kentät, joilla kesäisin harrastetaan palloilua ja talvisin luistelua ja jääkiekkoa. Leiristä löytyy myös Vanhan kentän pallokenttä. 

Kartta

Taloyhtiöt