Lahden Kartano

LahtiKartano

Kartanon alue sijaitsee Keski-Lahden kaupunginosan ja Vesijärven välissä. Alue on todellinen puistokaupunginosa, jota rajaavat Pikku-Vesijärvi, Kariniemi ja Fellmanninpuisto, sekä Kisapuiston tennis- ja squash-keskus urheilukenttineen.


Puistomainen Kartanon alue

Kartanon alue sijaitsee Keski-Lahden kaupunginosan ja Vesijärven välissä. Alue on todellinen puistokaupunginosa, jota rajaavat Pikku-Vesijärvi, Kariniemi ja Fellmanninpuisto sekä Kisapuiston tennis- ja squash-keskus urheilukenttineen. Alueella sijaitsee myös Lanu-puisto joka on tunnettu sammaleiden verhoamista kivipatsaistaan. 

Uusia koteja halutulle alueelle Lahden sataman tuntumaan

Lahden Kartano on haluttu asuinalue, jonka suureen kotikysyntään Lemminkäinen vastaa rakentamalla alueelle kolme kerrostaloa jotka nousevat Vesijärvenkadulle Lahden sataman tuntumaan.

Kaipaat sitten asuntosi sijainnilta kuntoilumahdollisuuksia, järvimaisemia, kauppoja, kulttuuria tai yöelämää, kaikki nämä löytyvät lähempää kuin uskotkaan.

Vesijärven rantamaisemat, Sibeliustalo sekä sataman ravintolat ja kahvilat löytyvät noin 300 m päästä, lähimpään ruokakauppaan matkaa kertyy noin 500 m eikä keskustan palvelutkaan ole kaukana, ainoastaan noin 1,5 km päässä. Matkakeskus linja-auto ja junayhteyksineen löytyy myös vain parin kilometrin päästä.

Taloista ensimmäisen Asunto Oy Lahden Kartanon Portin ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä ja sen arvioitu valmistumisaika on keväällä 2018. Kartanon Portista oman kotinsa voivat löytää niin yksineläjät, pariskunnat kuin perheetkin.

 

Kartta

Taloyhtiöt