Kuopion Puijonlaakso

PuijonlaaksoKuopio

Puijonlaakson alueelle rakentuu neljä taloa, ja koteja niihin tulee yhteensä noin 140 kappaletta. 


Luonnonläheistä asumista kaupungin kupeessa

Puijonlaakson alueelle rakentuu neljä taloa, ja koteja niihin tulee yhteensä noin 140 kappaletta. Ensimmäinen kerrostalokohde sai nimekseen Puijon Graniitti, joka nousee Puijon länsipuolelle. Toiseen kohteeseen Kvartsiin rakentuu kaksioita, kolmioita, yksiöitä sekä suurempi perhehuoneisto. Alueella asuu reilut 6.000 ihmistä.

Urheilua ja ulkoilua

Alueella on ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia moneen makuun, mm. lenkkeilypolkuja ja hiihtolatuja. Lähistöllä sijaitsee Antikkalan laskettelurinne sekä golf-kenttä. Puijonlaakson maamerkkejä ovat tietysti hiihtostadion ja mäkihyppyrinne, jossa järjestetään mäkihypyn maailmancupin osakilpailu. Alueella on myös Sammakkolammen lähikalastusalue ja uimaranta.

Virkistävä sijainti

Puijonlaakso sijaitsee Puijon virkistysalueen länsipuolella, noin 2−3 kilometrin päässä Kuopion kuulusta kauppatorista. Alueelta on hyvät yhteydet joka suuntaan. Ydinkeskusta on kävely- ja pyöräilyetäisyydellä, sekä useamman kerran tunnissa kulkevat bussit vievät helposti keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Monipuoliset palvelut ovat aivan kotiovella; kauppakeskus, kirjasto, päiväkoti, vanhemmille ihmisille palvelukeskus. Puijonlaakso on vilkas työssäkäyntialue, jonne nyt on luvassa täydennysrakentamista.

Asuntoja myy

Marju Jassu-Kukkonen
Asuntomyyjä
marju.jassu-kukkonen@lemminkainen.com
02071 57595

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt