Kuopion Puijonlaakso

PuijonlaaksoKuopio

Puijonlaakson alueelle rakentuu neljä taloa, ja koteja niihin tulee yhteensä noin 140 kappaletta. 


Rakennamme uutta Puijonlaaksoa

Rakennamme alueelle 140 uutta kotia, jotka sijoittuvat neljään eri yhtiöön. Kesän 2017 aikana valmistui kohteistamme kaksi; Puijon Graniitti kesäkuussa ja Puijon Kvartsi elokuussa. Vuoden vaihtuessa valmistuu myös kolmas kohteemme Puijon Marmori. Viimeisimmässä taloyhtiössä, Puijon Ilmattaressa, työt ovat täydessä vauhdissa ja kohde valmistuu lokakuussa 2018.

Kaikki palvelut kotisi lähellä

Puijonlaakson alue on aina ollut arvostettua asuinaluetta ja alueen palvelut ovatkin vertaansa vailla. Kotisi läheltä löytyy kaikki arjessa tarvittavat palvelut; lähikaupat, postipalvelut, pankkiautomaatti, lääkärikeskus, yliopistollinen sairaala, apteekki, kirjasto, päiväkoti, koulut sekä vanhusten palvelukeskus. Melkein kotiovelta pääset hyppäämään bussiin, joka vie sinut keskustaan tai muihin kaupunginosiin, jopa naapurikyliin. Kuopion kuuluisalle torille ”Maailman navalle” pääset muutamassa minuutissa pyöräillen tai reippaillen kävelyteitä pitkin.

Luonto ja loistavat liikuntamahdollisuudet

Ulkoilumaastot Puijonlaaksossa ovat omaa luokkaansa. Sammakkolammen ympäristö ja Puijon upeat metsät suorastaan kutsuvat ulkoilemaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta ja luonnon rentouttavasta vaikutuksesta.

Alueelta löytyy vaihtoehdot niin kilpaurheilijoille kuin omaksi iloksi liikkuvillekin. Ei tarvitse hypätä autoon siirtyäkseen liikuntapaikoille kun kaikki löytyy kotiportilta; hiihtoladut, luistelukentät, lenkkipolut, uimarannat ja jopa hyppyrimäki huimapäille.

Tutustu uusiin koteihin ja tule esittelyyn.

Asuntoja myy

Marju Jassu-Kukkonen
Asuntomyyjä
marju.jassu-kukkonen@lemminkainen.com
02071 57595

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt