Jyväskylän Savela

SavelaJyväskylä

Savelan alueelle, lähelle Jyväskylän keskustaa, on tulossa kaksi kerrostaloa, ennakkomarkkinoinnissa oleva As Oy Jyväskylän Vehkapiha, sekä suunnitteilla oleva Vehkamäki.


Keskustaa edullisempi vaihtoehto Savelassa

Savela sijaitsee lyhyen pyöräilymatkan päässä monista työpaikoista ja oppilaitoksista. Jyväskylän suurimpien työnantajien eli kaupungin, sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ja yliopiston toimitilat löytyvät kaikki noin kahden kilometrin päässä Savelasta. Ammattikorkeakouluun on noin kolme kilometriä, ja ammattiopisto ja Schildtin lukio ovat Vehkalammen puiston takana.

Kaikki pyörämatkan päässä

Savelasta pyöräilee nopeasti keskustaan, mutta palveluita ei tarvitse hakea sieltä asti. Savelassa on kaksi ruokakauppaa sekä lähitulevaisuudessa laajeneva liikenneasema, johon on tulossa muun muassa uusia ravintoloita. Alueelta löytyy myös kampaamo sekä kahvila-konditoria ja lounasravintola. Bussit lähtevät kaikkialle kaupunkiin noin sadan metrin päästä, ja omalla autolla pääsee helposti isoille teille. Savela on mainio asuinalue erityisesti liikuntaa harrastavalle. Savelassa on kuntosali, ja kävelymatkan päässä yliopiston läheisyydessä sijaitsevat uimahalli, uudistuva jäähalli ja Hippos-liikuntahalli.

Harrastusmahdollisuudet moneen makuun

Savela on mainio asuinalue myös liikuntaa harrastavalle. Savelassa on kuntosali, uimahalli, uudistuva jäähalli, sekä Hipposliikuntahalli, kaikki kävelymatkan päässä. Läheisellä Laajavuorella pääsee luontoon liikkumaan: siellä voi lasketella, kiipeillä seikkailupuistossa ja lenkkeillä ja hiihtää upeissa metsämaisemissa.

Asuntoja myy

Johanna Tulla
Asuntomyyjä
johanna.tulla@lemminkainen.com
02071 57811

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt