Joensuun Vehkalahti

VehkalahtiJoensuu

Vehkalahden asuinalue rakentuu Penttilän kaupunginosaan, rauhallisiin Pyhäselän rantamaisemiin.


Vehkalahdessa lähellä luontoa, kaupungin kupeessa

Vehkalahti Penttilän kaupunginosassa sijaitsee vain kävelymatkan päässä palveluista ja kulttuuritapahtumista. Parin kilometrin säteellä löytyy niin uimahalli, kirjasto, terveysasema, päiväkoti, apteekki kuin markettikin. Julkisen liikenteen pysäkit ovat melkein ovellasi. Vehkalahdesta on kehittymässä uusi asuin-, työpaikka- ja virkistysalue.

Rauhoitu luontomaisemaan Ukonniityllä

Miltä tuntuisi asua keskellä upeita ulkoilumaisemia, olit sitten sunnuntaikävelijä tai maratonharjoittelija? Avanto talvella, uimaranta kesällä, lenkkipolut kaiken aikaa. Kuhasalon kulttuurikohteessa Kukkosensaarta kiertää luontopolku, joka rannoilta löytyy nuotio- ja uintipaikkoja sekä laavu. Kevyenliikenteen Ylisoutajan silta puolestaan tuo Vehkalahden ja Ukonniityn alueen Joensuun keskustasta kivenheiton päähän.

Fiksusti mietittyjä koteja

Rakenteilla olevan Asunto Oy Joensuun Ukonhatun kodit ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Näistä löytää omansa opiskelija, yksineläjä, pariskunta tai sijoittaja. Useimmissa asunnoissa on oma sauna, ja suurimmassa osassa lasitettu parveke joka tarjoaa kesäisin lisätilaa niin viherpeukalolle kuin ilta-auringosta nautiskelijalle. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys tuomassa lisämukavuutta. Asukkaiden käytössä oleva sisäpihan kasvimaa tarjoaa silmäniloa kaikille. Ukonhatun rinnalle on nyt tulossa ennakkomarkkinoinnissa oleva Asunto Oy Joensuun Kissankello, ota yhteyttä ja pääset valitsemaan uuden kotisi ensimmäisten joukossa!

Asuntoja myy

Marju Jassu-Kukkonen
Asuntomyyjä
marju.jassu-kukkonen@lemminkainen.com
02071 57595

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Asuntoja myy

Henri Kukkonen
Toimistoassistentti
henri.kukkonen@lemminkainen.com
02071 50089

Puhelujen hinnat lankapuhelimesta 8,28 snt/puh + 7,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,28 snt/puh + 17,00 snt/min.

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Kartta

Taloyhtiöt