Kerrostalo Sompasaari

Kapteeni Sundmanin katu 5
00540 Helsinki
  • Suunnitteilla

Hitas-asuntoja kanavan rannalle Kalasataman Sompasaareen

Kalastaman rakentamisen painopiste siirtyy seuraavaksi etelään, Sompasaaren suuntaan. Rakennamme Sompasaareen merenrantakorttelin, johon tulee neljä asuntoyhtiötä. Ensimmäinen niistä, Asunto Oy Helsingin Takila, on Hitas-tuotantoa. Siihen on suunnitteilla tekniikaltaan korkeatasoisia kaksioita, kolmioita, neliöitä sekä parvellisia loft-asuntoja.

Takilan on arvioitu tulevan myyntiin keväällä/alkukesällä 2017. Jos kiinnostuit, jätä tällä sivulla yhteystietosi, niin lähetämme sinulle esitteen, hinnaston sekä tarkemmat tiedot Hitas-arvonnasta.

Mikä on Hitas?

Hitas on asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä, jonka tarkoituksena on tarjota asunnon ostajille kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Hitas-asuntojen hinnat perustuvat niiden todellisiin tuotantokustannuksiin, ja yhtiökohtaisen keskimääräisen neliöhinnan vahvistaa kiinteistövirasto. Kaikki Hitas-yhtiöt sijaitsevat Helsingin kaupungin vuokratontilla.

Uuden Hitas-asunnon ostajat valitaan arvonnalla. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden, ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti ostajan omaan käyttöön. Hitas-asuntojen myymiseen on omat jälleenmyyntisääntönsä.

Katso lisää Helsingin kaupungin tietopaketista.

Asuntoja myy

Asuntomyynti, pääkaupunkiseutu
asuntomyynti.helsinki@lemminkainen.com
0800 95005

Puhelu maksuton

Kaikki asuntomyynnin yhteystiedot

Haluatko tietää taloyhtiöstä lisää?

i

Jätä yhteystietosi tai kysy lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä pian.

Täytä lomake

Taloyhtiön tiedot

Sijainti