Aviapolis Vantaalla

AviapolisVantaa

Aviapolis sijaitsee lentoaseman välittömässä läheisyydessä kehäradan ja Kehä III:n varrella. Alue on voimakkaasti kasvava yritysalue ja työpaikkojen keskittymä, mutta siitä rakentuu tulevina vuosikymmeninä uusi kaupunginosa, jossa on asuntoja noin 20 000 ihmiselle.


Aviapolis kasvaa metropolialueen keskelle

Aviapoliksen kaupunginosa rakennetaan lentoaseman viereen, kehäradan uuden Aviapolis-aseman ja Pakkalan keskuksen yhteyteen Veromieheen. Alueella on tulevaisuudessa noin 20 000 asukasta ja 60 000 työpaikkaa. Nykyisestä yrityskeskittymästä rakentuu tulevina vuosikymmeninä monipuolinen keskusta-alue, jossa työnteko, asuminen, palvelut ja virkistys yhdistyvät, ja jonka kehittämiseen Vantaan kaupunki on sitoutunut.

Aviapolis sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä metropolialueen solmukohdassa: kehäradan varrella, parin kilometrin päässä lentokentästä, Kehä III ja Tuusulanväylän tuntumassa. Vaikka liikkuminen eri suuntiin sujuu vilkkaasti, Aviapoliksen suunnittelun tavoitteissa on tehdä nykyisestä autokaupungista käveltävän kokoinen, viihtyisä kaupunki, johon on mukava asettua asumaankin.

Millaisia asuntoja toivoisit meidän rakentavan?

Lemminkäisen suunnittelualue sijaitsee Perintötiellä. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo ovat vain muutaman sadan metrin päässä Kehä III:n eteläpuolella, ja niihin pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin. Vieressä on Rälssipuisto sekä hotelli. Eteläisimpään kortteliin rakennetaan yhteensä 7 asuntoyhtiötä ja noin 400 asuntoa, joista osa omistusasuntoja ja osa vapaarahoitteista vuokratuotantoa. Rakentaminen jatkuu myöhemmin keski- ja pohjoiskorttelissa. Asuntoyhtiöistä ensimmäinen, Asunto Oy Vantaan Manttaali, on suunnitteilla korttelin eteläkärkeen. Jos haluat saada Manttaalin esitteen ja hinnaston heti ennakkomarkkinoinnin alkaessa, jätä yhteystietosi taloyhtiön sivulla.

Haluaisimme kuulla, millaisia toiveita asiakkailla on Aviapoliksen tulevista asunnoista, jotta voimme ottaa toiveet suunnittelussa huomioon. Vastaa kyselyyn ja tule mukaan kehittämään uutta kaupunginosaa!

Lisää tietoa Aviapoliksen suunnittelusta löydät Aviapolis.fi-sivulta sekä Vantaan kaavoituksesta.

Etsitkö sijoitusasuntoa?

Tässä kohteessa on myös asuntosijoittamiseen sopivia huoneistoja. Lue lisää asuntosijoittamisesta.

Kartta

Taloyhtiöt

Kysely Aviapoliksen asuntorakentamisesta

Aviapolis on voimakkaasti kasvava työpaikka-alue, jonka kehittämiseen Vantaan kaupunki on sitoutunut. Uuteen kaupunginosaan on suunnitteilla runsaasti myös asuntoja, joita olemme mukana rakentamassa. Haluaisimme kuulla, millaisia toiveita asiakkailla on Aviapoliksen tulevista asunnoista, jotta voimme ottaa toiveet suunnittelussa huomioon. Vastaa kyselyyn ja tule mukaan kehittämään uutta kaupunginosaa!

1. Minkä tyyppisessä asunnossa haluaisit Aviapoliksessa asua?
3. Alla on kuvia erilaisista keittiökalusteista ja -materiaaleista. Mikä näistä miellyttää sinua eniten?
4. Mitä kodinkoneita haluaisit sisältyvän asunnon hintaan?
5. Mitkä asiat alla olevista ominaisuuksista haluaisit omaan asuntoosi? Valitse 1-4 tärkeintä.
6. Mihin käyttöön olisit hankkimassa Aviapoliksesta asuntoa?