Vedeneristys

Vedeneristys

Pihakansien vedeneristys

Pihakansien vedeneristeeksi sopivat Lemmastix-kumibitumimastiksi sekä ruiskutettavat tai käsin levitettävät Novocoat-pinnoitteet.

Lemmastix on joustava ja lähes saumaton vedeneriste. Lemmastix on kumibituminen eristysmastiksi ja se on nopea tehdä – sen avulla voit lyhentää kohteesi kokonaistyöaikaa merkittävästi.

Lemmastix sopii erityisen hyvin siltojen, holvipihojen, pysäköintitalojen, terassien, vesialtaiden ja suoja-altaiden vedeneristämiseen.

Lue lisää teknisistä tiedoista ja käyttökohteista Lemmastix tuote-esitteestä.

Novocoat peittää saumattomasti myös halkeilleet ja huokoiset pinnat. Kulutukselle alttiille pysäköintikansille suositellaan Novodeck-yhdistelmäpäällystettä, jossa yhdistyvät erittäin hyvän vedeneristyksen omaava Novocoat-elastomeerivedeneriste ja kovan kulutuskestävyyden omaava kvartsikivipinnoite.

Siltojen vedeneristys

Siltojen vedeneristeeksi soveltuu mainiosti sekä Lemmastix kumibitumimastiksi että Novocoat-elastomeeri.

Urakoimme siltoihin myös epoksitiivistyksiä, joita käytetään Novocoatin ohella muidenkin eristeiden, kuten huopa- ja mastix-eristeiden alla. Urakoimillamme tuotteilla on SILKO-hyväksyntä.

Polyuretaanipinnoitteet

Novocoat- ja Novodeck-pinnoitteet ovat kovaan kulutukseen tarkoitettuja vettä eristäviä pinnoitteita.

Ne peittävät  saumattomasti myös halkeilleet ja huokoiset betonipinnat. Novodeck-yhdistelmäpinnoite ei ole liukas siihen lisättävän kvartsiittikiven ansiosta. Asfaltin päälle asennettava Novostone-pinnoite on luonnollisen sorapäällysteen näköinen kevyen liikenteen kulkualueille sopiva pinnoite.