Pihan asfaltointi

Pihojen asfaltointi

Asfaltti on taloudellinen ja toimiva pihan päällyste. Se on kuraamaton ja saumaton sekä helppo ja edullinen korjata.

Oma piha on tärkeä rakennuskohde ja mittava investointi. Sen käyttöikä on pitkä, eikä laadusta kannata tinkiä. Alan ammattilaiselta saat oikeat ratkaisut ja palvelut kaiken kokoisiin pihoihin. Toimivassa, viihtyisässä ympäristössä on hyvä asua.

Asfaltti on helppo pitää kunnossa ja puhtaana

Asfaltti ei pölyä ja se on helppo harjata tai pestä esimerkiksi painepesurilla. Tasainen pinta helpottaa talvikunnossapitoa ja puhtaanapitoa. Asfaltti on 100 % kierrätettävissä oleva materiaali. Asfaltti on kestävä päällyste, kun pohjatyöt on tehty huolella ja kaadot ja pintavesien poisjohtaminen on suunniteltu ja toteutettu oikein. Kerros- ja pientalojen pihoilla ja pihakäytävillä asfalttibetoni (AB) on sileytensä ansiosta usein toimivin valinta. Erityisesti lasten leikkipihana toimivalle alueelle suosittelemme sileäpintaista päällystettä.

Päällystemateriaali kohteen mukaan

Pysäköintialueilla ja piha-alueille, joissa on huoltoliikennettä, voidaan lisätä ylimääräinen asfalttikerros parantamaan päällysteen kantavuutta ja kestävyyttä. Asfalttia voidaan hyvin yhdistää myös luonnonkiven, betonikiven tai molempien kanssa yhdessä, näin saadaan näyttäviä ja eläviä pintoja.

Työ onnistuu sujuvasti ja tarkasti myös pienissä kohteissa pihasi yksityiskohtia ja erityispiirteitä noudattaen. Työ suunnitellaan tai tarvittaessa muunnetaan joustavasti tarpeitasi vastaavaksi. Käytössämme ovat uusimmat tekniset ratkaisut ja koneet.

Toimivassa, viihtyisässä ympäristössä on hyvä asua ja elää. Kysy tarvitsemasi asfaltoinnin hinta tarjouspyyntölomakkeella.