Päällystämisen ja asfaltin asiantuntija

Me autamme päällysteen valinnassa ja teemme työn aina laadukkaasti.

Löydät meiltä tarvitsemasi ratkaisun, on kysymyksessä sitten teiden tai katujen päällystäminen, parkkihallin pinnoitus, taloyhtiön pihakansi, maatila, pysäköintialue tai lentokentän kiitorata.

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat päällystämisen ja asfaltoinnin palvelut teiden ylläpitoon sekä rakentamiseen Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Baltian maissa. Kuulumme toimialueemme suurimpiin ja kokeneimpiin päällystäjiin ja teemme työmme niin, että asfaltti kestää pitkään ja materiaali on kohteeseen paras mahdollinen. 

Koko Suomen kattava verkostomme takaa palvelun kaikkialla. Meillä on maan laajin päällystyksen tuotevalikoima. Valmistamme asfaltti- ja uusioasfalttipäällysteitä sekä pintauksia, teemme stabilointeja ja vedeneristyksiä sekä jyrsimme päällysteitä. Tarjoamme myös betoni- ja luonnonkiviurakointia sekä eri käyttötarkoituksiin soveltuvia kiviaineksia niin ammattilaisille kuin kuluttajillekin.

Kanssamme projekti pysyy hallinnassa ja säästyt ylimääräisiltä kustannuksilta. Hintamme ovat muutenkin aina kilpailukykyisiä. Pyydä siis meiltä tarjous. Vastaamme pian.

Jätä tarjouspyyntö

Erikoispäällysteet kohteen vaatimusten mukaan

Toteutamme erikoispäällysteitä väylille, joihin perusasfaltti ei sovellu yhtä hyvin. Vilkkaasti ja raskaasti liikennöidyillä kaduilla ja teillä on huomioitava kulutuksen kestävyyden erityisvaatimukset, ja päällysteen tulee olla riittävän paksu ja luja.

Toimipaikkamme Suomessa