Confalt-polkuja pitkin musiikkitaloon

Aalborgin uuden musiikkitalon ympäristö Tanskassa uudistettiin perusteellisesti vuonna 2015. Alueelle tuotiin uudet penkit ja istutettiin puita. Lisäksi sinne on rakennettu kulkutieverkosto, jossa on Lemminkäisen Confalt-päällyste.

Confalt on kestävä ja joustava päällyste, jonka valmistus on nopeaa. Asiakkaamme valitsi Confaltin monestakin syystä. Se muun muassa kestää erinomaisesti alueen vilkasta kävely- ja polkupyöräliikennettä, sekä ajoittaista autoliikennettä. Tärkein valintaperuste oli kuitenkin ulkonäkö: päällysteen pinta ja rustiikkinen sävy.

Projekti oli poikkeuksellisen haasteellinen tiukan aikataulun vuoksi. Työt piti saada valmiiksi kahdessa kuukaudessa elokuun alussa alkaneen festivaalin vuoksi. Aluetta ei myöskään voitu sulkea liikenteeltä töiden ajaksi, koska siellä on asuntoja ja toimistoja.

Tiedot

Confalt-päällyste musiikkitalon ympäristöön
House of Music
Aalborg
Tanska
2015

7,500 m2