Lemminkäinen - vahva osaaja rakentamisen markkinoilla

Olemme vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen tunnettu osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueemme suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa.

Infrarakentamisessa avaamme liikenteen solmukohtia ja autamme kaupunkeja laajentumaan myös maan alle. Talonrakentamisessa rakennamme laadukkaita asuntoja ja toimitiloja erityisesti Suomen kasvukeskuksissa. Tarjoamme oivaltavia ratkaisuja ja uudenlaisia yhteistyömalleja vaativiin hankkeisiin sadan vuoden kokemuksella. Hankkeet rakennamme aina ihmisten ehdoilla laadukkaasti, turvallisesti ja kestävästi.

Vuonna 2015 konsernimme liikevaihto oli 1,9 miljardia euroa. Palveluksessamme on keskimäärin 4 800 rakentamisen ammattilaista. Konsernin emoyhtiö Lemminkäinen Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:ssä.

Vahvuutemme

Läsnäolo kasvavilla markkinoilla

Meillä on vahva asema Pohjoismaiden kasvavilla inframarkkinoilla. Asuntorakentamisessa keskitymme entistä vahvemmin Suomen kasvukeskuksiin.

Vahva asema päällystyksessä päämarkkina-alueilla

Hyödymme vahvasta asemastamme esimerkiksi toiminnan tehokkuudessa ja tuotekehityksessä.

Monipuolista osaamista vaativiin infraprojekteihin

Olemme yksi johtavista vaativien infraratkaisujen toimittaja ja rakentaja Suomessa. Pitkä kokemus ja vahva osaaminen auttavat aseman vahvistamisessa myös Suomen ulkopuolella.

Kokemusta ja näyttöä vaativista, uudenlaisista projektimalleista

Meillä on kokemusta projekteista, jotka pohjautuvat uudentyyppisiin yhteistyömalleihin ja rahoitusratkaisuihin. Ne tuottavat uusia innovaatioita asiakkaille ja sitovat vähemmän pääomaamme.

Tunnettu ja pitkäikäinen brändi

Olemme luotettava ja arvostettu toimija Suomessa, ja brändimme tunnettuus kasvaa tasaisesti muilla avainmarkkinoilla.