Asfaltti ja päällystäminen

Asfaltti ja päällystäminen

Oikea päällyste oikeaan paikkaan – autamme valinnassa ja toteutamme työn.

Oli kysymyksessä moottoritien päällystys, parkkihallin pinnoitus, maatilan piha tai vaikka taloyhtiön pihan asfaltointi, löydät meiltä tarvitsemasi. Maan kattavan verkostomme ansiosta asfaltoimme niin yksityisten pihoja ja pihaliittymiä kuin kokonaisia moottoritieosuuksia tai lentokentän kiitoratoja.

Tarjoamme myös erikoispäällysteitä väylille, joihin perusasfaltti ei sovellu yhtä hyvin. Vilkkaasti ja raskaasti liikennöidyillä kaduilla ja teillä on huomioitava kulutuksen kestävyyden erityisvaatimukset ja päällysteen tulee olla riittävän paksu ja luja. Risteysalueille, bussikaistoille ja -pysäkeille kohdistuu hetkellisiä, suuria pistekuormia. Niihin suositeltava vaihtoehto voi olla kestävä Confalt-komposiittipäällysteemme tai normaalia jäykemmäksi suhteutettu asfaltti.

Taajamien meluntorjuntaan voidaan käyttää muiden menetelmien lisäksi myös melua vaimentavaa päällystettämme, Whisperfaltia. Sen huokoinen rakenne vaimentaa renkaan ja tienpinnan kosketuksesta aiheutuvaa melua.

Asfalttialan markkinajohtaja

Olemme asfalttialan markkinajohtaja Suomessa ja alan toiseksi suurin yritys Pohjoismaissa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä ja Baltian maissa.Valmistamme vuodessa yli viisi miljoonaa tonnia asfalttimassoja, joista puolet teemme Suomessa.

Meillä on pitkäjänteistä tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa, jonka avulla tuotamme jatkuvasti uusia ratkaisuja päällystysalalle. Keskuslaboratoriossamme työskentelee huippuammattilaisia ja tutkimuksemme perustuvat vuosikymmenten materiaalituntemukseen ja käytännön kokemukseen. Tuotteemme ja palvelumme ovat korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä.

Valmistamme asfaltti- ja uusioasfalttipäällysteitä ja pintauksia, urakoimme stabilointeja, jyrsimme päällysteitä ja teemme vedeneristyksiä.