Lemminkäiset levittävät asfalttia

Asfaltti ja päällystäminen

Oikea päällyste oikeaan paikkaan – autamme valinnassa ja toteutamme työn.

Oli kysymyksessä moottoritien päällystys, parkkihallin pinnoitus, taloyhtiön pihakansi, maatilan   tai pysäköintialueen asfaltointi, löydät meiltä tarvitsemasi.

Valmistamme asfaltti- ja uusioasfalttipäällysteitä ja pintauksia, urakoimme stabilointeja, jyrsimme päällysteitä ja teemme vedeneristyksiä. Kattava verkostomme takaa palvelun ympäri Suomen. Olemme myös kokenut vaativien päällystyskohteiden, kuten moottoriteiden tai lentokentän kiitoratojen tekijä.

Meillä on pitkäjänteistä tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa, jonka avulla tuotamme jatkuvasti uusia ratkaisuja päällystysalalle. Keskuslaboratoriossamme työskentelee huippuammattilaisia ja tutkimuksemme perustuvat vuosikymmenten materiaalituntemukseen ja käytännön kokemukseen. Tuotteemme ja palvelumme ovat korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä.

Erikoispäällysteet kohteen vaatimusten mukaan

Tarjoamme erikoispäällysteitä väylille, joihin perusasfaltti ei sovellu yhtä hyvin. Vilkkaasti ja raskaasti liikennöidyillä kaduilla ja teillä on huomioitava kulutuksen kestävyyden erityisvaatimukset ja päällysteen tulee olla riittävän paksu ja luja. Risteysalueille, bussikaistoille ja -pysäkeille kohdistuu hetkellisiä, suuria pistekuormia. Niihin suositeltava vaihtoehto voi olla kestävä Confalt-komposiittipäällysteemme tai normaalia jäykemmäksi suhteutettu asfaltti.

Hiljainen asfaltti Whisperfalt melua vaimentamaan

Taajamien meluntorjuntaan voidaan käyttää muiden menetelmien lisäksi myös melua vaimentavaa päällystettämme, Whisperfaltia. Sen huokoinen rakenne vaimentaa renkaan ja tienpinnan kosketuksesta aiheutuvaa melua.

Asfalttialan merkittävä toimija

Olemme asfalttialan yksi suurimmista Suomessa ja Pohjoismaissa. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Venäjällä ja Baltian maissa.Valmistamme vuodessa yli viisi miljoonaa tonnia asfalttimassoja, joista puolet teemme Suomessa.